Galeria Senso, distinsa cu Premiul Forbes Good Life Art

Cei mai importanti actori din domeniul de business-lifestyle s-au reunit in cadrul Galei Forbes Life Awards, pentru a celebra viata buna si frumusetea acesteia. Ajunsa la a patra editie, manifestarea a adus in prim-plan povestile unor idei, initiative, businessuri, branduri de succes si personalitati remarcabile, ce contribuie zi de zi prin exemplul si actiunile lor la schimbarea in bine a Romaniei.

Una dintre cele mai importante distinctii oferite anul acesta a fost Premiul Good Life Art, ca o recunoastere a faptului ca arta, ca factor definitoriu al calitatii existentei umane, reprezinta o componenta esentiala in viata fiecaruia dintre noi. Acesta a fost castigat de Galeria Senso (bd. Unirii, nr. 15, Bucuresti), una dintre cele mai active din spatiul cultural bucurestean, care inca de la inceput si-a asumat rolul de fervent si neabatut promotor al artei contemporane romanesti atat in interiorul tarii, cat si pe plan international.

„Multumesc Forbes Life pentru acordarea acestui premiu, in numele Galeriei Senso si al intregii echipe. Suntem onorati sa primim acest premiu, in contextul in care Galeria a participat acum o saptamana la Targul International de Arta Paper Positions, care a avut loc la Basel, Elvetia, bucurandu-se de un real succes. Dorim sa multumim doamnei Anca Vlad, pentru sustinerea artei romanesti si increderea acordata Galeriei Senso”, a declarat Angelo Balie, directorul Galeriei Senso.

Redeschisa in primavara anului 2014, Galeria Senso este un spatiu privat destinat prezentarii, experimentului, confruntarii, discursului teoretic, stimularii si promovarii artei contemporane.

Aducem arta mai aproape de tine – iata deviza galeriei noastre, in numele careia ne-am propus sa facem o selectie cat mai reprezentativa de autori si opere. Expozitiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate publicului – Catena pentru arta – prin care speram sa se manifeste, autentic si original, o vocatie culturala asumata! Vom continua sa organizam si in 2018 evenimente de referinta in peisajul cultural al Bucurestilor” – Galeria de Arta Senso, Bucuresti.