Intrebari Frecvente

Ce expuneti?

Lucrarile prezente in cadrul galeriei noastre de arta online se adreseaza urmatoarelor tipologii de proiecte din domeniul artei contemporane: pictura, desen, ilustratie, caricatura, bijuterie, sculptura, grafica, ceramica, design, tehnici mixte, foto-video. Detalii AICI pentru artistii galeriei noastre de arta. Click pe Magazin Online pentru informatii legate de intreaga oferta de arta Galeria Senso.

Ce procent percepe galeria la vanzarea lucrarilor de arta?

Pentru vanzarea lucrarilor de arta, comisionul galeriei este de 25%. Acest comision se adauga la pretul stabilit de artist pentru fiecare lucrare si, astfel, rezulta un pret final de vanzare. In magazinul online al galeriei exista informatii complete despre toate lucrarile de arta active.

Cat costa sa expun in cadrul Galeriei Senso?

Nu percepem taxa de expozitie. Toate expozitiile pe care le organizam sunt sustinute financiar de catre Galeria Senso. Dupa incheierea expozitiei, artistul este rugat sa lase o lucrare galeriei.

Aveti programe pentru copii?

Galeria Senso desfasoara programe pentru copii: cursuri de desen, proiectii de tutoriale despre desenul digital si clasic. Datorita acestor programe, copiii invata cum sa deseneze digital si clasic. Pentru informatii suplimentare privind programele pentru copii, informatiile noastre de contact va stau la dispozitie AICI.

Aveti in program vizionari de film?

In viitorul apropiat, Galeria Senso isi propune sa organizeze seri de film, film experimental si de animatie. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta AICI. Toate informatiile legate de evenimentele actuate si viitoare sunt anuntate in sectiunea Evenimente a site-ului nostru.

Pot folosi spatiul galeriei pentru un eveniment privat?

Spatiul galeriei poate fi utilizat pentru evenimente private. Vom da curs solicitarilor privind organizarea de evenimente private, in functie de compatibilitate si de programul galeriei noastre de arta. Paginile noastre de Evenimente si Contact va stau la dispozitie pentru detalii.

Cum procedez daca sunt artist si vreau sa expun in cadrul Galeriei Senso?

Daca sunteti artist si doriti sa expuneti in cadrul Galeriei Senso, este suficient sa ne trimiteti un PDF cu portofoliul de lucrari si CV-ul dumneavoastra. Specialistii galeriei noastre raspund pozitiv solicitarilor artistilor de a se prezenta in atelierul lor de lucru. Asadar, ne puteti contacta oricand si stabilim impreuna toate detaliile colaborarii.

Cum pot vedea lucrarile pe care le expuneti?

Lucrarile din cadrul galeriei pot fi vizionate in expozitii, in depozitul galeriei live, prin intermediul filmarilor online si pe site-ul nostru.